DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER! av Aron Flam

Whitagram-Image.JPG
Whitagram-Image.JPG
Whitagram-Image.JPG
Whitagram-Image.JPG
Whitagram-Image.JPG
Whitagram-Image.JPG

DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER! av Aron Flam

249.00

Boken baserad på den omåttligt populära följetongen DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER! i podcasten DEKONSTRUKTIV KRITIK inleds med orden:

“Det är en märklig slogan. ”En svensk Tiger”. Ursprungligen var den en del av den kampanj Sveriges regering inledde den 21 november 1941 som kallades för ”Vaksamhetskampanjen” och syftade till att stävja spionage som kunde skada svenska intressen. Man skulle kunna likna det svenska initiativet med den amerikanska kampanjen ”loose lips sink ships” – slapp läpp sänker skepp – som skulle förhindra den amerikanska allmänheten från att tala bredvid mun och på så sätt riskera amerikanska soldaters liv genom att läcka känslig information till fienden. Med den avgörande skillnaden att USA givetvis var en krigförande part i andra världskriget och därför hade skepp att sänka. Sverige var neutralt och deltog inte i kriget. Det fanns inga svenska skepp att sänka. Ännu märkligare blir det om man läser det finstilta under texten ”En Svensk Tiger!”: ”Varje meddelande om att motståndet ska uppges är falsk!”

 Så vad, exakt, är det som svenskarna uppmanas att hålla tyst om?”

Beställ ditt exemplar här och nu! OBS! Den första upplagan av boken är helt slutsåld och beställningar som läggs kommer att skickas så fort den nya upplagan kommer i slutet av oktober. Denna upplaga är även den snart helt fulltecknad så den som vill ha ett eller flera ex av den andra upplagan bör beställa snarast. Beklagar förseningarna men efterfrågan har överträffat våra förväntningar med råge och vi arbetar nu så fort vi kan för att få fram fler böcker. /Team Aron

(Det går även bra att beställa flera exemplar!!!)

Quantity:
Add to Cart

Frakt tillkommer med 39 kronor per bok och ytterligare 10 kr för varje ytterligare exemplar. Vi jobbar på att pressa denna kostnad men just nu är det som det är. Vidare är momssatsen 6% på böckerna och inte 25% som det står. Detta beror på att systemet inte tillåter olika momssatser på olika produkter och alla övriga produkter i sortimentet har 25%. Om någon är i behov av en faktura med korrekt momssats (totalbeloppet kommer att vara detsamma) så är det bara att maila.